Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης στο Δημοτικό Γήπεδο Πυλίου Κω, εν όψιν της νέας αθλητικής χρονιάς
Τοπικά
25/08/2021

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης στο Δημοτικό Γήπεδο Πυλίου Κω, εν όψιν της νέας αθλητικής χρονιάς. Γίνεται μία συντονισμένη προσπάθεια μεταξύ της κοινότητας Πυλίου, του ΔΟΠΑΒΣ και των συνεργείων του εργοταξίου του δήμου Κω, προκειμένου το γήπεδο να είναι έτοιμο για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Πυλίου στην ‘Γ Εθνική, που θα ξεκινήσουν τον άλλο μήνα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Πυλίου Αναστάσης Κεφαλιανός, τα έργα γίνονται δύο μέρες τώρα, συγκεκριμένα περιμετρικά  στο στραγγιστικό σύστημα του γηπέδου, γίνεται κούρεμα του χλοοτάπητα και παράλληλα ραντίστηκε και λιπάνθηκε με τα κατάλληλα φάρμακα.

Επιπροσθέτως, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, για τη βοήθεια και την καλή συνεργασία και τόνισε πως σαν νέο παιδί που του αρέσει ο αθλητισμός, είναι παντού και συγκεκριμένα σε ό,τι του έχει ζητήσει είναι πάντα πλάι του.Συμπλήρωσε πως κάποιες φορές, λόγω προσωπικής του πίεσης χρόνου, κάποια πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή και παίρνει την αποκλειστική ευθύνη για αυτό. Υπάρχουν ακόμα αρκετές εργασίες που είναι στο πρόγραμμα να γίνουν και αφορούν τη στερέωση των πινακίδων, τη βαφή των τοιχίων εσωτερικά και εξωτερικά του γηπέδου και  την αλλαγή των πάγκων των ομάδων και κάποιων καθισμάτων στις εξέδρες.

Ο υπεύθυνος των γηπέδων Στέργος Χατζηστέργος, τόνισε τη σημαντικότητα των εργασιών του γηπέδου, που είναι πολύ σημαντικές για τη βιωσιμότητα του. Ευχαρίστησε τον Μιχάλη Γιωργαλλή για τη μεγάλη βοήθεια μέσω της διάθεσης των συνεργείων του εργοταξίου έτσι ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές από τη χρήση του χλοοτάπητα και του περιφερειακού καναλιού ομβρίων που είχαν χρόνια να καθαριστούν.

Ο Μιχάλης Γιωργαλλής σαν υπεύθυνος συντονιστής των συνεργείων του δήμου, ανέφερε πως τα έργα στο γήπεδο του Πυλίου, είναι μεγάλης σημασίας μιας και η Γ' εθνική κατηγορία είναι πιο απαιτητική και είναι υποχρεωμένοι ως δήμος αλλά και ως ΔΟΠΑΒΣ να φροντίζουν για αυτό. Ευχαρίστησε και εκείνος τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ διότι βρίσκεται καθημερινά στις επάλξεις για τη φροντίδα των γηπέδων του νησιού. Γενικότερα όλες οι δυνάμεις και το ΔΣ της ομάδας δίνουν το παρόν έτσι ώστε να συμβάλλουν στο να είναι το γήπεδο έτοιμο σύντομα. Τέλος, δήλωσε πως μία σημαντική παρέμβαση που πρέπει ακόμα να κάνουν, είναι να επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση το βοηθητικό του γηπέδου που βρίσκεται στην πίσω πλευρά, όπου χρειάζεται καινούργιες διαδικασίες με το γεωπόνο, για λιπάσματα κλπ.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ