Το μεγαλύτερο έπαθλο των τελευταίων 7 ετών στο ΤΖΟΚΕΡ: Κληρώνει €13,4 εκατ.
Κοινωνικά
19/09/2024

Νικητή ή νικητές αναζητούν απόψε τα 13,4 εκατ. ευρώ που κληρώνει το ΤΖΟΚΕΡ, στο μεγαλύτερο τζακ ποτ των τελευταίων επτά ετών.

Το ποσό ρεκόρ, που έχει συγκεντρωθεί ύστερα από 30 συνεχόμενα τζακ ποτ, θα διεκδικήσουν όσοι καταθέσουν τα δελτία τους έως τις 21:30 απόψε, προκειμένου να συμμετάσχουν στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. Η κατάθεση δελτίων μπορεί να γίνει τόσο σε κάποιο κατάστημα ΟΠΑΠ, όσο και διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr και του Opaponline App. Η κλήρωση του παιχνιδιού, στις 22:00 θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

 

«Πρόκειται για το υψηλότερο τζακ ποτ που έχει σημειωθεί στο παιχνίδι από τον Φεβρουάριο του 2017, όταν ένας υπερτυχερός είχε κερδίσει 16,4 εκατ. ευρώ καταθέτοντας το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ. Η αποψινή κλήρωση αποτελεί θέμα συζήτησης όχι μόνο μεταξύ των πελατών του καταστήματος μας αλλά και ολόκληρης της πόλης μας. Όπου και να σταθείς κάποιον θα ακούσεις να συζητάει το τι θα έκανε με 13,4 εκατ. ευρώ», αναφέρει ο Στέλιος Φούντας, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Ερμούπολη Σύρου.

 

Κάθε τυχερό 5άρι κερδίζει 100.000 ευρώ