A.O Aστυπάλαια: Για εμάς σημασία έχει η συμμετοχή, ώστε να σπάσουμε την «αθλητική απομόνωση»
Αθλητισμός
19/09/2024

Με μία υπέροχη και άκρως συγκινητική επιστολή, ο νεοσύστατος Α.Ο. Αστυπάλαιας απευθύνεται στην Ε.Π.Σ.Δ. και σε όλα τα σωματεία που θα συμμετέχουν στον όμιλο νήσων της Β’ Κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

”Αξιότιμοι κύριοι, όπως γνωρίζετε ο Αθλητικός Όμιλος Αστυπάλαιας, που συστάθηκε από παιδιά των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Αστυπάλαιας και κατοίκους του νησιού μας που αγαπούν το ποδόσφαιρο, θα συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της  ΕΠΣ Δωδεκανήσου -Β΄ Κατηγορία 3ος Όμιλος Νήσων.

Τα παιδιά και οι άνθρωποι του νησιού  ανυπομονούν να φιλοξενήσουν στο τόπο μας αθλητές από τα υπόλοιπα νησιά των Δωδεκανήσων, όπως η Κως, η Λέρος, η Κάλυμνος και η Πάτμος. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για εμάς σημασία έχει η συμμετοχή, ώστε να σπάσουμε την «αθλητική απομόνωση» στην οποία βρισκόμαστε τόσα χρόνια.

Επίσης θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι στις αναμετρήσεις με τις ομάδες των άλλων νησιών θα επικρατεί φίλαθλο πνεύμα και ας είναι νικητής ο καλύτερος. Οι διαιτητές, οι αθλητές και οι επισκέπτες της Αστυπάλαιας θα απολαμβάνουν υψηλά επίπεδα φιλοξενίας. Οι άνθρωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟ Αστυπάλαιας θα είναι στη διάθεσή τους για οτιδήποτε χρειαστούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί μας. Με το καλό να ανταμώσουμε”.