Α. Γκινιτιζές Πρόεδρος Σωμ. Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κω :Τα κολωνάκια στη Λίμνη Πυλίου δε διευκολύνουν τα επαγγελματικά οχήματα πάνω από τα 9 μέτρα
Τοπικά
20/08/2024

Τα κολωνάκια στη Λίμνη Πυλίου δε διευκολύνουν τα επαγγελματικά οχήματα πάνω από τα 9 μέτρα επισημαίνει ο πρόεδρος του  Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κω, Αντώνης Γκιντιζές ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει την επικινδυνότητα πολλών σημείων του επαρχιακού οδικού δικτύου, που επιβαρύνεται καθημερινά,  με μεγάλα φορτία , ενώ  παρουσιάζει  δυσκολίες στη βατότητα και οι κίνδυνοι είναι ορατοί οι οποίοι  έχουν επισημανθεί  επανειλημμένα, χωρίς να γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης τους.

Αναφορικά με το όριο ταχύτητας, στα 50 χλμ. στο επαρχιακό δίκτυο, σημειώνει πως αυτό φέρνει κυκλοφοριακό κομφούζιο και ενέχει πολλούς κινδύνους στην οδική συμπεριφορά τονίζοντας μάλιστα πως το σωματείο Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κω, θα προσφύγει νομικά για την συγκεκριμένη απόφαση που πάρθηκε χωρίς δημόσια διαβούλευση.  Ο κ.Γκιντιζές υπογράμμισε πως το σωματείο που εκπροσωπεί, θα κινηθεί νομικά για το όριο ταχύτητας τα 50 χλμ..

Ρεπορτάζ