Ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες η ασφαλτόστρωση στο πάρκινγκ της πολεμικής αεροπορίας, με πρωτοβουλία του δήμου της Κω
Τοπικά
03/08/2024

Ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο πάρκινγκ της πολεμικής αεροπορίας, με πρωτοβουλία του δήμου της Κω. Ο ανάδοχος εργολάβος ξεκίνησε τις εργασίες οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.  

Το πάρκινγκ ιδιοκτησιακά ανήκει στην πολεμική αεροπορία και ο δήμος  της Κω το έχει μισθώσει με 16.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια, επισήμανε ο δήμαρχος  Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο οποίος επισκέφθηκε το χώρο, μαζί με τους αντιδημάρχους Αλέξανδρο Χρυσόπουλο και Παναγιώτη Χατζηχριστοφη οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την εξέλιξη και ολοκλήρωση  του έργου.

Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν τοποθετηθεί νέα φωτιστικά  από το εργοτάξιο του δήμου της Κω ( ηλεκτρολογική υπηρεσία),  ενώ σε δεύτερο χρόνο θα γίνει περίφραξη του χώρου και εξετάζεται  το ενδεχόμενο της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Ερωτηθείς ο αντιδήμαρχος κ.Χρυσοπουλος αν η ελεγχόμενη στάθμευση θα ισχύει για τους μόνιμους κατοικους, επισήμανε πως δεν έχει αποφασιστεί ο τρόπος στάθμευσης τους , σίγουρα όμως θα έχουν κάποια προνόμια. Το πώς θα λειτουργήσει η ελεγχόμενη στάθμευση , θα αποφασιστεί σε δημόσια διαβούλευση επισήμανε ο κ Χρυσόπουλος.

Ο κ. Χρυσόπουλος σημείωσε πως βρίσκονται σε εξέλιξη μια σειρά από μελέτες για την λόγο περιοχή.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ