Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης σε «ανοιχτή» συζήτηση με στελέχη και πολίτες στην Κω
Πολιτική
21/08/2024

"Ανοιχτή" συνάντηση για να παρουσιάσει τις θέσεις του εν όψει των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής,  πραγματοποίησε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, βουλευτής Ηλείας, Μιχάλης Κατρίνης στο καφέ Daluz.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Γιώργος Νικητιάδης, ο π. υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης και αρκετοί φίλοι του κόμματος.

Κύριο σημείο της ομιλίας ήταν ότι, η χώρα χρειάζεται μια Μεγάλη Παράταξη που θα απαλλάξει τη κοινωνία και τους πολίτες από την κυβέρνηση της ΝΔ, σημείωσε στην τοποθέτηση του,  ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη να υπερασπιστεί τους πολίτες, τη ζωή και την περιουσία τους και η  χώρα χρειάζεται μια συνολική επανεκκίνηση, μια νέα σχέση σεβασμού και εμπιστοσύνης ανάμεσα μας. Χρειάζεται μια Μεγάλη Παράταξη που θα απαλλάξει τη κοινωνία και τους πολίτες από την κυβέρνηση της ΝΔ. Επισήμανε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι η ευκαιρία, για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις πρωτοβουλιών για τη δημιουργία μιας μεγάλης παράταξης, ενός μεγάλου κόμματος εξουσίας.

Ο κ Κατρίνης επισήμανε πως την επόμενη ημέρα των εσωκομματικών εκλογών, όλοι οι υποψήφιοι, ενωμένοι θα πορευτούν για το μέλλον του κόμματος το οποίο στάθηκε όρθιο σε δύσκολες στιγμές και τη δεδομένη στιγμή, το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να δώσει  στους πολίτες μια ξεκάθαρη  πρόταση στο πολιτικό αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί από τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ