Στην Κω ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης Ι Συναντήσεις με στελέχη του ΕΒΕΔ και τη διοίκηση του νοσοκομείου Κω
Πολιτική
21/08/2024

Στην Κω βρίσκεται σήμερα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Νικητιάδη, στο πλαίσιο  της επικοινωνίας του με τους πολίτες.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων, ο κ.Κατρίνης πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη του επιμελητηρίου για ζητήματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους του ΕΒΕΔ Δωδεκανήσου: ο πρόεδρος του τουριστικού τμήματος  Δημήτρης Σαράντης, ο αντιπρόεδρος του τμήματος υπηρεσιών Πασχάλης Βρακίδης και το μέλος Γιώργος Βρούβας  και από το εμπορικό τμήμα, ο αντιπρόεδρος Κώστας Χαρίσης και το μέλος  Δημήτρης Κώστογλου. 

Οι συναντήσεις του υποψήφιου προέδρου, συνεχίστηκαν στο νοσοκομείο της Κω 

 

Συνάντηση Μιχάλη Κατρίνη με τη διοίκηση του νοσοκομείου Κω

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Κω αλλά και η σοβαρή υποστελέχωση του, τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του βουλευτή και υποψήφιου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κατρίνη, ο οποίος επισήμανε ότι απαιτούνται σοβαρές πολιτικές επιλογές για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων στην υποστελέχωση των νοσοκομείων, με την υγεία στο επίκεντρο . Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο διοικητής Σταμάτης Βασιλειάδης και ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Κω Ηλίας Χρυσόπουλος, η πρόεδρος του ΙΣΚ Κατερίνα Γαβαλά και το μέλος του Δ.Σ των νοσοκομειακών γιατρών Γιώργος Σανιδάς.

«Η Ελλάδα δεν έχει νησιωτική πολιτική, όσοι την επικαλούνται την περιορίζουν σε λόγια και γενικολογίες. Δεν υπάρχει νησιωτική πολιτική όταν απουσιάζουν συγκεκριμένες δράσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των νησιών» ανέφερε ο κ. Κατρίνης.

 

Μιχάλης Κατρίνης: «Επικοινωνιακού και θεατρικού επιπέδου οι επισκέψεις του υπουργού υγείας στα νοσοκομεία της Δωδεκανήσου»

Με αφορμή την σημερινή επίσκεψη του υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο της Λέρου, ο κ.Κατρίνης χαρακτήρισε «Επικοινωνιακού και θεατρικού επιπέδου τις επισκέψεις του υπουργού υγείας στα νοσοκομεία της Δωδεκανήσου» που προκαλούν την οργή του κόσμου, αφού ακούν υποσχέσεις για στελέχωση των νοσοκομείων  και βλέπουν την κυβέρνηση να απαξιώνει το ΕΣΥ. 

Το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει 13 τροπολογίες για μισθολογικά και φορολογικά κίνητρα στους γιατρούς και τόνισε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί η εργασιακή «ομηρία» με συμβασιούχους και επικουρικούς γιατρούς , ενώ θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα στη δημόσια δωρεάν υγεία για να μην αισθάνονται οι πολίτες δεύτερης κατηγορίας αναφορικά με την αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας.

Η Κως θα έπρεπε να ήταν παράδειγμα για την νησιωτική Ελλάδα.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ