Κλιμακώνεται η κίνηση στους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία του νησιού μας όσο πλησιάζουμε στην Κυριακή του Πάσχα σε σχέση με τα σοκολατένια αυγά και τα παραδοσιακά τσουρέκια.
Οι καταναλωτές παρότι αρκετά επιφυλακτικοί φέτος λόγω του κύματος ανατιμήσεων που επικρατεί αγοράζουν, συγκρίνοντας όμως τις τιμές με την ποιότητα των προϊόντων.
Στην Κω, τα σοκολατένια αυγά, κλασικά ή με ζαχαρόπαστα κι ανάλογα με τα γραμμάρια, ξεκινούν από τα 6 ευρώ/τεμ κι αγγίζουν ακόμη και τα 20 ευρώ ενώ η τιμή κιλού για το πασχαλινό τσουρέκι κινείται κατά 1 ευρώ ακριβότερα από πέρυσι.
Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ