Οι απονομές και βραβεύσεις του τουρνουά μπάσκετ της ΑΕ Δικαίου
Αθλητισμός
05/09/2021

Χθες το απόγευμα έγιναν οι βραβεύσεις στο τουρνουά που διοργανώνει μέχρι και σήμερα με εξαιρετική επιτυχία η Α.Ε Δικαίου στην μνήμη των δικών της παιδιών, της Χριστίνας Χανή και του Γιάννη Μαύρου που έφυγαν νωρίς απ’ την ζωή.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς, ο οποίος αποσαφήνισε το θέμα της ανέγερσης του νέου κλειστού γυμναστηρίου στο Λινοπότη, ο Έπαρχος Κω, Γιάννης Καμπανής, η αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού, Σέβη Βλάχου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και ο πρόεδρος της κοινότητας Πυλίου, Αναστάσης Κεφαλιανός που έκαναν τις απονομές στις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά (Ηρακλής 2000, Ροδιών Άθλησις, Ξάνθος Πάτμου και Κολοσσός) όπως φυσικά και στη διοργανώτρια Α.Ε Δικαίου.

Ο Δήμαρχος Κω, παρέδωσε πλακέτα στον αδερφό της Χριστίνας Χανή ενώ εκ μέρους της οικογένειας του Γιάννη Μαύρου, την παρέλαβε ο προπονητής Δημήτρης Τζομάκας. Η ΑΕ Δικαίου με τη σειρά της, βράβευσε τον Δήμαρχο και τον Έπαρχο Κω για την προσφορά και την στήριξη του Δήμου και της Περιφέρειας στην διεξαγωγή του τουρνουά όπως και την γιατρό των αγώνων  Βαλατσιού Χριστίνα, για την καθημερινή παρουσία της.

 (μερικό φωτογραφικό υλικό giafkasports.gr)

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ