Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο 3X3 Basketball Tournament απ’ τον Αίολο Κεφάλου
Αθλητισμός
05/08/2024

Με μεγάλη επιτυχία, με την παρουσία αρκετού κόσμου και ένα γεμάτο μπασκετικό διήμερο ολοκληρώθηκε το 2ο 3X3 Basketball Tournament που διοργάνωσε η ομάδα του Αιόλου στο ανοιχτό γήπεδο της Κεφάλου. Μικροί και μεγάλοι έδωσαν δυναμικό παρών και τις δύο ημέρες και η δράση κράτησε από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.

Στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας έγιναν οι τελικοί στις περισσότερες κατηγορίες αλλά και οι διαγωνισμοί βολών και τριπόντων ενώ η ομάδα της Κεφάλου τίμησε την μνήμη του αδικοχαμένου, Αντώνη Παπασταματίου με την κόρη του, Δήμητρα να παραλαμβάνει μέσα σε κλίμα συγκίνηση την πλακέτα του συλλόγου.

Το παρών στην διοργάνωση έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης, Μπάμπης Ναβροζίδης και ο πρόεδρος της κοινότητας Κεφάλου, Στέφανος Καματερός που έκαναν και κάποιες απ’ τις απονομές. 

Σε ότι αφορά τους νικητές στην κατηγορία U-9 την πρώτη θέση πήραν οι Ατρόμητοι που κέρδισαν στον τελικό τους 3 Amigos. Στην κατηγορία U-12 πρώτη ομάδα ήταν οι Surfers ενώ στην δεύτερη θέση ήταν οι Σκίουροι. 

Στην κατηγορία U-15 αγοριών πρώτοι ήταν οι «Bob the builder» με δεύτερους τους Coca Juniors ενώ σε ότι αφορά την ίδια κατηγορία κοριτσιών την πρώτη θέση πήραν οι «Στο ριμπάουντ» που κέρδισαν στον τελικό τις «4Fun».

Οι Underdogs έκαναν το back to back στην κατηγορία U-18 κερδίζοντας στον τελικό τους Μέχρι τέλους ενώ σε ότι αφορά την μεγάλη κατηγορία οι «Olympic Airballs» πήραν την πρώτη θέση κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό τους Capers.

Σε ότι αφορά τους διαγωνισμούς στην πρώτη θέση στις βολές ήταν ο Παναγιώτης Παππούλης, στην κατηγορία τριπόντων U-15 κέρδισε ο Παντελής Σάζαλης ενώ στην κατηγορία των μεγάλων στα τρίποντα κέρδισε ο Χρήστος Πολίτης.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ