Ξεκίνησε το 2ο 3X3 Basketball Tournament απ’ τον Αίολο Κεφάλου
Αθλητισμός
04/08/2024

Με τον καλύτερο τρόπο, με την παρουσία αρκετού κόσμου από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ ξεκίνησε το Σάββατο το 2ο 3X3 Basketball Tournament που διοργανώνει ο Αίολος στο ανοιχτό γήπεδο Κεφάλου. Η καλή διάθεση των διοργανωτών και η διάθεση τους για το μπάσκετ έφερε ακόμη περισσότερες συμμετοχές την φετινή περιόδο και όσοι έδωσαν το παρών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα ματς για όλες τις ηλικίες.

Οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν μεριμνήσει για τα πάντα και η πρώτη ημέρα κύλησε όμορφα σε ένα αθλητικό και ευχάριστο περιβάλλον και συνεχίζεται αύριο όπου θα ολοκληρωθεί με τις τελικές φάσεις στις περισσότερες κατηγορίες.

Στην πρώτη ημέρα έγιναν οι απονομές στην κατηγορία 40+ γυναικών με την ομάδα, «Όπως παλιά» να παίρνει την πρώτη θέση σε μια κατηγορία που καταχειροκροτήθηκε απ’ τον κόσμο αφού και οι τρεις ομάδες που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Η απονομή έγινε επίσης και στην κατηγορία 18+ γυναικών με νικήτρια την ομάδα «Α» απ’ την εντεταλμένη σύμβουλο αθλητισμού, Διονυσία Γιαννούλη που έδωσε το παρών.

Φωτογραφίες