Οι ωραιότεροι «Ύμνοι στην Παναγιά» στην μουσική εκδήλωση των Γυναικών χωρίς Σύνορα Κω, στο Ρωμαϊκό ωδείο
Τοπικά
31/07/2024
Εντυπωσίασαν με την απόδοση των ύμνων προς την Παναγία, ο  Σύλλογος Ιεροψαλτών Κω «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΝΑΥΚΛΗΡΟΣ» και η υμνωδός Νεκταρία Καραντζή 

Το αδιαχώρητο στην μουσική εκδήλωση, «ΥΜΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ», σε συνεργασία με τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΩ  στο Ρωμαϊκό ωδείο Κω.

Την μουσική πανδαισία παρουσίασαν, ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Κω «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΝΑΥΚΛΗΡΟΣ» υπό τη διεύθυνση του Προέδρου του και καθηγητή μουσικής, Γιώργου Σακέλλη, και η υμνωδός Νεκταρία Καραντζή.

Την εκδήλωση παρουσίασε και τους ύμνους προλόγισε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιωακείμ Οικονομικος.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, οι Σεβασμιωτάτοι Μητροπολίτες, Κώου και Νισύρου κκ.Ναθαναήλ, Αγκύρας κκ.Ιερεμιίας, ο Σοφολογιοότατος Ιμάμης Ιρφάν Τράμπα, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ ταξίαρχος Παύλος Ανδρικόπουλος ,ο αντιπεριφερειάρχης ψηφιακής ανάπτυξης Χαράλαμπος Ναβροζίδης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κω Διονυσία Τελλή Τσιμισίρη, οι αντιδήμαρχοι Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη, Κατερίνα Χατζηθωμά, ο κοινοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Βασιλείου Δημόπουλος, σύσσωμος ο ιερός κλήρος της Μητροπόλεως μας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, μέλη και φίλοι του τμήματος Κω των Γυναικών χωρίς Σύνορα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την στήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Κώου και Νισύρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και του δήμου της Κω.

Ο χώρος του Ρωμαϊκού Ωδείου παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού – Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου.

Οι εκκλησιαστικοί ύμνοι είναι έργα σπουδαίων ποιητών και μουσικών, προς τιμή της Παναγίας μας, της Μητέρας του ανθρώπινου γένους.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ