Άλλο ένα δέντρο απομακρύνεται στη Βενιζέλου, το οποίο άγγιξε σε πέργκολα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος
Τοπικά
10/02/2023

Άλλο ένα δέντρο απομακρύνθηκε επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στην πλατεία της τράπεζας Πειραιώς, το οποίο άγγιξε σε πέργκολα καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

Στο σημείο από νωρίς βρέθηκαν τα μηχανήματα του εργοταξίου του Δήμου Κω και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης, ο οποίος σε δηλώσεις του στο Kos Tv, ανέφερε πως είναι πραγματικά λυπηρό να απομακρύνονται τόσα δέντρα τον τελευταίο καιρό, αλλά προτεραιότητα έχει η ασφάλεια των συμπολιτών μας. Πρόσθεσε πως για το συγκεκριμένο έκτακτο περιστατικό, απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί, μιας και όπως έχει αγγίξει στην πέργκολα, η απομάκρυνση του έχει ιδιαίτερες δυσκολίες.

Όπως κάθε φορά , μικρές εντάσεις προκλήθηκαν με οικολόγους οι οποίοι δεν επιθυμούσαν την κοπή του δέντρου και κλήθηκε η αστυνομία με φόβο να πάρει τον αντιδήμαρχο στο αυτόφωρο, κάτι που δεν έγινε μιας και η κατάσταση κρίθηκε κρίσιμη και ακολουθήθηκαν οι απαιτούμενες νόμιμες διαδικασίες ενώ ο κ.Καμπουράκης, όσον αφορά αυτό το θέμα δήλωσε πως κατανοεί τη στεναχώρια όλων μιας και τα συγκεκριμένα δέντρα έχουν ιστορία, όμως η ανθρώπινη ζωή πρέπει να είναι πάντα ύψιστης σημασίας.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ