Συγκίνηση και αναμνήσεις στην τιμητική βράβευση παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Παναθηναϊκού και Κώων αθλητών απ' τον Έκφραση 97, στο Χάνι
Πολιτισμός
24/06/2022
Μια τιμητική εκδήλωση στα θερινά Ιπποκράτεια 2022 με την συνεργασία του ΔΟΠΑΒΣ

Με μεγάλη χαρά, επιστρέφουν στην Κω , τα αθλητικά βραβεία, που  κάποτε αποτελούσε θεσμό για το νησί μας.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε  τιμητική εκδήλωση του  Ράδιο Έκφραση σε συνεργασία με το giafka sports, για την βράβευση των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού που έλαβαν μέρος στο Wembley καθώς και βράβευση Κώων Ποδοσφαιριστών και Αθλητών εν ενεργεία καθώς και άλλων εμβληματικών προσωπικοτήτων του Κωακού αθλητισμού, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 στο Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο(Χάνι), με την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ στα πλαίσια των Θερινών Ιπποκρατείων 2022.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησαν οι δημοσιογράφοι, Πόπη Δανελλάκη και Παναγιώτης Ζουζουνης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σέβη Βλάχου,  και ο ιδιοκτήτης του Έκφραση 97 Σπύρος Κλαδης. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφης ως συνδιοργανωτής και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αβριθης.

Την εκδήλωση  τίμησαν με  την παρουσία τους οι: Τάκης Φυλακούρης ,  ο γιος του Κώστα Ελευθεράκη, ο κ.Βαλαώρας, ο Αντώνης Πίττας, ο Δημήτρης Πικιώνης, ο Κώστας Χατζηεμμανουηλ, το σωματείο Άρσης Βαρών Ανταγορας Κω, με τους μικρούς αθλητές κ.α σωματεία και αθλητές της Κω που διέπρεψαν στον αθλητισμό. 

Ο Τότης Φυλακούρης  μαζί  με τον Σέβη Βλάχου τίμησαν την ομάδα του Α.Ο Πυλίου για την συνεχή του παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον πρόεδρο, Πέτρο Κεφαλιανό να παραλαμβάνει την τιμητική πλάκέτα. Για τις μεγάλες επιτυχίες τους βραβεύτηκαν ο Ναυτικός Όμιλος Κω (το βραβείο παρέλαβε ο έφορος ταχυπλόων σκαφών και πατέρας της εξαιρετικής Μαρίας Σακελλαροπούλου, Ολύμπιος) και το τμήμα της Άρσης Βαρών του Ανταγόρα (με τον Χρήστο Σπύρου να καλεί τον χρόνια Ανταγορίτη, Θέμο Νικολακάκη να πάρει το βραβείο) ενώ ξεχωριστή ήταν η βράβευση του πρωταθλητή ποδηλασίας, Μιχάλη Καλλερέ ο οποίος καταχειροκροτήθηκε τόσο αυτός όσο και οι γονείς του και ο προπονητής του για τα όσα έχουν πετύχει μαζί με τον Μιχάλη.

Βράβευση παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Παναθηναϊκού και Κώων αθλητών απ' τον Έκφραση 97

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ