A.O Aκαδημία Κω: Συγχαρητήρια στην Ταμάρα Τουμπαζή για την ολοκλήρωση της σχολής προπονητών ποδηλασίας Β’ επιπέδου
Αθλητισμός
24/09/2024

Η προπονήτρια του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω, κυρία Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, ολοκλήρωσε με επιτυχία μετά από 9 απαιτητικούς μήνες τη Σχολή Προπονητών Ποδηλασίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Με αυτόν τον τρόπο αναβάθμισε το επίπεδο της πιστοποίησής της από το Επίπεδο Γ’, που ήταν και η μόνη νόμιμη προπονήτρια στο νησί μας, στο Επίπεδο Β’, το οποίο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία της δίνει τη δυνατότητα να προπονεί αθλητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών, πέραν των ακαδημιών (Κ13), προσόν απαραίτητο σε ένα αθλητικό σωματείο για τη λειτουργία του από το 2027 και μετέπειτα.

Κοιτώντας στο μέλλον και με αγάπη για το άθλημα της καρδιάς της, μαζί με το αγώνισμα του τριάθλου, στο οποίο έχει γράψει επίσης χρυσές σελίδες με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας αλλά και της Ελβετικής Τριαθλητικής Ομοσπονδίας, η προπονήτριά μας, τους μήνες που πέρασαν, διδάχθηκε πληθώρα σπουδαίων μαθημάτων, όπως αθλητική διατροφή, αθλητική ψυχολογία, εργοφυσιολογία κ.λπ., λαμβάνοντας σημαντικές γνώσεις για τη σωστή και ασφαλή διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας ως αθλητών ποδηλασίας.

Η 9μηνη δοκιμασία, η οποία περιλάμβανε μαθήματα τόσο μέσω τηλεκπαίδευσης όσο και με φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας στο Ο.Α.Κ.Α, ολοκληρώθηκε με διήμερες πρακτικές και θεωρητικές εξετάσεις στην Αθήνα, στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου.

Κυρία Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, για όλη σας την επίπονη προσπάθεια και την αρίστευσή σας στη Σχολή Προπονητών Ποδηλασίας Β’ Επιπέδου, σας συγχαίρουμε θερμά και σας ευχαριστούμε που δίνετε την ευκαιρία, όντας καθημερινά δίπλα στους αθλητές της Ακαδημίας Κω, σε όλο το νησί μας, από την πόλη της Κω μέχρι και την Κέφαλο, να διδαχθούν ένα πολύ όμορφο άθλημα όπως αυτό της ποδηλασίας, από έναν εξαίρετο προπονητή αλλά και άνθρωπο με ηθικές αρχές και παιδεία, όπως εσείς.

Σας ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο προπονητικό σας έργο.

Συγχαρητήρια και στους δύο προπονητές από τη Ρόδο, τον κύριο Σπύρο Τάντη και τον κύριο Κυριάκο Παπασταματάκη, οι οποίοι ολοκλήρωσαν επίσης τη σχολή Β’ Επιπέδου.

Η Ακαδημία Κω περιμένει όλους τους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας που αγαπούν το ποδήλατο και θέλουν να γνωρίσουν τα μυστικά της ποδηλασίας, να έρθουν στους χώρους που διεξάγονται οι προπονήσεις από την προπονήτριά μας και να ζήσουν τη χαρά του να είναι μέλη της μεγάλης οικογένειας της Ακαδημίας.

Περισσότερες πληροφορίες στο 6937057834, κα Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή και στην ιστοσελίδα μας https://www.kosacademy.gr/.

Κως, το νησί του ποδηλάτου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.