ΚΙΛΕΚΩ: Προβολή ταινίας UNDER THE FIG TREES σε συνεργασία με τους GLOCAL ROOTS-27/09/2024
Κως
24/09/2024

Η ΚΙΛΕΚΩ σε συνεργασία με την μη κερδοσκοπική οργάνωση Glocal Roots παρουσιάζουν την ταινία Under the Fig Trees της Erige Sehiri από την Τυνησία .Μια εξαιρετική, βαθιά ανθρώπινη ταινία με πολλά μηνύματα. Η ταινία θα προβληθεί  την Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη στις 21.30 στον Χειμερινό Ορφέα .Είσοδος με κουπόνι ενίσχυσης 5 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των δύο ομάδων.

 

Λίγα λόγια για την ΚΙΛΕΚΩ:

 

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κω (ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ) είναι ένα  πολιτιστικό σωματείο που δραστηριοποιείται στο νησί της Κω από το 1979.Με πλούσια δράση που περιλαμβάνει προβολές ταινιών σε διάφορους χώρους και σε άλλα νησιά ,διοργάνωση συναυλιών και άλλων εκδηλώσεων ,η ΚΙΛΕΚΩ  συνεχίζει ακατάπαυστα το έργο της βασισμένη στην εθελοντική δουλειά και στο μεράκι ανθρώπων που πιστεύουν ότι ο Πολιτισμός είναι βασικό εργαλείο παρέμβασης και διαμόρφωσης ειδικά στις καθημερινές συνθήκες έκτακτης ανάγκης και κρίσης.

 

 

 

Λίγα λόγια για την Glocal Roots:

 

Η Glocal Roots είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος στην προώθηση της αυτόνομης ζωής των προσφύγων. Το έργο μας αντιμετωπίζει τα κρίσιμα κενά στις υπηρεσίες για τους εκτοπισμένους στην Κω. Μέσω του The Hub, παρέχουμε στους διαμένοντες στον κλειστό καταυλισμό βασικά είδη υγιεινής και ρουχισμού. Μόλις λάβουν διεθνή προστασία, επεκτείνουμε την υποστήριξή μας παρέχοντας προϊόντα ξηράς διατροφής. Το Κέντρο Κοινότητας προσφέρει έναν ασφαλή χώρο για τους ανθρώπους να περνούν χρόνο και να συνδέονται με άλλους. Με έμφαση στην υποστήριξη των προσφύγων ώστε να γίνουν αυτοδύναμοι, παρέχουμε επίσης βοήθεια για την απόκτηση των απαραίτητων πόρων και δεξιοτήτων για την ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία. Επιπλέον, το έργο εύρεσης εργασίας επιτρέπει στα άτομα να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητα.

 

Η Ισχύς διά της Ενώσεως.

 

Σας περιμένουμε όλους.

 

Under The Fig Trees | Official UK Trailer (youtube.com)