“Εγάπεσα” Το νέο ποντιακό τραγούδι που αναδεικνύει την Κω με χιλιάδες προβολές στα Social Media
Κως
19/09/2024

Στην εκπομπή "ΜΑΖΙ στο KosTv" μίλησε ο Χαράλαμπος Ναβροζίδης Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Κω ο "Ξενιτέας" για το νέο ποντιακό τραγούδι που γεννήθηκε στην Ιπποκρατική Κω “Εγάπεσα”.

Ένα νέο ποντιακό τραγούδι ξεκινάει το ταξίδι του από την Κω του Ιπποκράτη, μας ταξιδεύει στις μοναδικές της ομορφιές μέσα από υπέροχες μελωδίες αφιερωμένες στις διαφορετικές πτυχές του Έρωτα.

Ο Χαράλαμπος Ναβροζίδης ανέφερε :

Ήταν για πολλά χρόνια στο μυαλό μας να ξεκινήσουμε μια δράση με νέα ποντιακά τραγούδια με πλάνα από την Κω. Τα γυρίσματα ξεκινάμε με το άγαλμα του Ιπποκράτη, στο μνημείο Γενοκτονίας στο πάρκο Ποντιακού Ελληνισμού, στις Αλυκές, και καταλήγει στις Χαϊχούτες που δείχνει και τον ορεινό όγκο του Νησίου. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν σε τρείς ημέρες. Το τραγούδι είναι ερωτικό και μιλάει για τις δυσκολίες τις αγάπης. Το βίντεο τώρα που μιλάμε έχει ξεπεράσει τις 62 χιλιάδες προβολές και η Κως ταξιδεύει παντού. Πιστεύω και η πρόβλεψη μου είναι ότι θα ξεπεράσει τις 200 χιλιάδες προβολές διαφημίζοντας το νησί παντού σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

“ Στίχοι: Σιαπανίδης Γιώργος Τραγούδι: Βασιλης Τοπαλιδης (Bασίλης Τοπαλίδης)

Αγγείο : Marios Siapanidis / Μάριος Σιαπανίδης

Νταούλι: Zois Kostas B (Ζώης Κώστας)

Λαούτο: Σιδηρόπουλος Νίκος

Μελωδία: Παραδοσιακή Διασκευή μελωδίας: Σιαπανίδης Μάριος

Βιντεοληψία-Μοντάζ: Μιχαηλ Αγγελος Σαρηγιαννης (Μιχαήλ Άγγελος Σαρηγιάννης)

Παραγωγή: Σύλλογος Ποντίων Κω, «ο Ξενιτέας

Ρεπορτάζ