Πανδωδεκανησιακή Αιμοδοσία Αττικής εις μνήμην Γιώργου Εμμ. Παναγιώτου
Κοινωνικά
14/10/2024

Η Δωδεκανησιακή Παροικία της Αττικής στέκεται πάντοτε έμπρακτα στο πλευρό κάθε Δωδεκανήσιου που καταφθάνει στην Αθήνα και τον Πειραιά έχοντας ανάγκη.

Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες εκκλήσεων για προσφορά αίματος. Η ανάγκη αυτή, ιδιαίτερα μετά και την περίοδο της πανδημίας έχει αυξηθεί δραματικά.

Τα τελευταία χρόνια, με τη σύσταση της Δωδεκανησιακής Τράπεζας Αίματος από την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς ο αγώνας για αίμα έγινε μεγαλύτερος.

Η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς, ο Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων και ο Όμιλος Καρπαθίων Νέων ενώνουν τις δυνάμεις τους σε κοινές εθελοντικές αιμοδοσίες που χαρίζουν ΖΩΗ σε κάθε συνάνθρωπό μας μέσω Πανδωδεκανησιακής Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην Αττική, το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τη 4:00 μ.μ. 

Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί με την αρωγή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΗ ΕΣΤΙΑ (Υψηλάντου 143, Πειραιάς, 18535, 1ος όροφος).

Η Αιμοδοσία θα γίνει στη μνήμη του αγαπημένου ιδρυτικού μέλους του Σ.Α.Δ.Ν., μέλους του Ο.Κ.Ν. και υπότροφου της Ομοσπονδίας Δωδ/κων Σωματείων (σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ) Γιώργου Εμμ. Παναγιώτου, που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 25 ετών στην Κάρπαθο τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.

Για όσους δεν μπορέσουν να παραβρεθούν τη συγκεκριμένη ημερομηνία και επιθυμούν να δώσουν αίμα, μπορούν να μεταβούν στο πλησιέστερό τους νοσοκομείο που διαθέτει τμήμα αιμοδοσίας και να δηλώσουν πως επιθυμούν το αίμα να πιστωθεί στη Δωδεκανησιακή Τράπεζα Αίματος με κωδικό: 13863.

Υπεύθυνοι για τη σύνταξη της λίστας με τα ονόματα των εθελοντών αιμοδοτών και για να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία είναι οι εξής:
Ιωάννης Φραγκούλης: 6981156333
Φαρμακείο Αικατερίνης Βουρεξάκη: 2104120921
Χαράλαμπος Χατζόπουλος: 6908885599
Σελίδα αιμοδοσίας: https://fb.me/e/49D4bjdSj

Αναμένουμε τη βοήθεια όλων!
Δίνουμε 5 λεπτά από το χρόνο μας και χαρίζουμε ΖΩΗ στη μνήμη του αγαπημένου μας Γιώργου!

 
--

Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων
Δωδεκανησιακή Εστία (Υψηλάντου 143 - 145, 185 35) Πειραιάς
Fb: Σύλλογος Απανταχού Δωδεκανησίων Νέων
W: sadn.home.blog