Αγροτικός Σύλλογος Κω: Γ. Συνέλευση και παρουσίαση λογότυπου, που θα χαρακτηρίζει τα αγροτικά προϊόντα, σε συνεργασία με το 2ο ΓΕΛ Κω
Κοινωνικά
15/04/2022

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Αγροτικού συλλόγου Κω  την Πέμπτη 14/04/22, στο πολιτιστικό κέντρο στο  Πυλί  με την παρουσίαση του λογότυπου, που θα χαρακτηρίζει τα αγροτικά προϊόντα του τόπου μας σε συνεργασία με το 2ο ΓΕΛ Κω. Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση  του μοντέλου υπολογισμού του κόστους παραγωγής των προϊόντων που παράγει το νησί μας από τον γεωπόνο Δημήτρη Ρουμελιώτη, καθώς  κι η παρουσίαση του λογότυπου, που θα χαρακτηρίζει τα αγροτικά προϊόντα του τόπου μας . Το λογότυπο επιμελήθηκαν καθηγητές και  μαθητές του Β’ ενιαίου Λυκείου Κω.

Στο τέλος της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία οι αγρότες να μιλήσουν για ζητήματα που τους απασχολούν, όπως η δημιουργία  λαϊκής αγοράς. Για το θέμα αυτό μίλησε στο kostv ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Αβρίθης, ο οποίος τόνισε πως είναι προτιμότερο η δημιουργιά εκθετηρίου τοπικών προϊόντων αποκλειστικά με ντόπια προϊόντα, παρά η δημιουργία λαϊκής αγοράς, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν παραγωγοί εκτός Κω, θέμα για το οποίο βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία με τον Αγροτικό σύλλγο της Κω.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης ΑΒρίθης, Σέβη Βλάχου, η επικεφαλής του Οράματος Ιωάννα Ρούφα και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κ. Ζαχαρός.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ