Νίσυρος: Με απέλαση κινδυνεύει ο πατέρας που κατήγγειλε αρχαιοφύλακα για παρενόχληση του γιου του
Δωδεκάνησα
19/09/2024

Με απέλαση απειλείται ο πατέρας που είχε καταγγείλει αρχαιοφύλακα για παρενόχληση του γιου του στη Νίσυρο, αν και οι Αρχές τού είχαν υποσχεθεί πως δεν θα τον απελάσουν.

 

Όπως λέει και η νομική σύμβουλος και δικηγόρος του πατέρα, Θεοδοσία Οικονομίδου, τους τελευταίους μήνες, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν.

 

«Συγκέντρωσα όλα τα έγγραφα για να μείνω εδώ»

«Με κάλεσαν στην αστυνομία και μού έδωσαν ένα χαρτί. Στην ουσία, το έγγραφο έλεγε να φύγω από την Ελλάδα. Τα παιδιά μου είναι εδώ και τα δύο, γραμμένα στο σχολείο ενώ έχω κάνει τη σχετική αίτηση από τις 16 Απριλίου, συγκεντρώνοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα, για να μείνω εδώ», λέει ο πατέρας, μιλώντας στο Star.

 

«Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα και θέλουν να με διώξουν από τη Νίσυρο, ενώ είμαι στην Ελλάδα τα τελευταία 24 χρόνια» πρόσθεσε ο πατέρας του παιδιού, που φέρεται να παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον αρχαιοφύλακα, ο οποίος έχει προφυλακιστεί.

 

«Με στεναχωρεί, γιατί δεν ξέρω πώς θα γίνει το δικαστήριο χωρίς εμένα. Για μένα, αυτό μεταφράζεται ότι θέλουν να βγάλουν έξω από τη φυλακή τον αρχαιοφύλακα. Πάντως, αν φύγω από την Ελλάδα, θα φύγει τόσο η γυναίκα όσο και τα παιδιά μου. Εγώ θέλω να μείνω» είπε στη συνέχεια ο πατέρας του παιδιού.

 

Πηγή: ethnos.gr