Με μεγάλο ενδιαφέρον η ομιλία του Νίκου Γεωργιάδη στις εγκαταστάσεις του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω
Αθλητισμός
04/10/2024

Στο πλαίσιο του προγράμματος Empower Forward by Stoiximan & Γιάννης Αντετοκούνμπο ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω διοργάνωσε ημερίδα με θέμα ο υποστηρικτικός γονέας του νεαρού αθλητή με ομιλητή το Νίκο Γεωργιάδη, σύμβουλο αθλητικού, ακαδημαϊκού και επαγγελματικού προσανατολισμού και ιδρυτή της «Αθλέλιξης», φορέα που παρέχει στήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε νεαρούς αθλητές, γονείς, προπονητές, φορείς/συλλόγους, και σωματεία.

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε σε δύο φάσεις αρχικά στα παιδιά και στην συνέχεια στους γονείς κυρίως για την καθημερινότητα τους, για τα λάθη που κάνουν μικροί και μεγάλοι και για τον τρόπο με τον οποία διαχειρίζονται πράγματα και καταστάσεις.

Χρησιμοποίησε μάλιστα αρκετά πράγματα απ’ τα λάθη που κάνουν οι μεγάλοι επισημαίνοντας ποιες πρέπει να είναι οι αρχές, τα πιστεύω και οι κόκκινες γραμμές που πρέπει να βάλουν για την ομαλή σχέση τόσο των δύο πλευρών όσο και για την ψυχολογία των παιδιών και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους.

Ο τεχνικός διευθυντής του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω, ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη για την παρουσία του με την σχέση των δύο ανδρών να κρατά αρκετά χρόνια (απ’ την σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού) ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τα παιδιά αλλά και τους γονείς για την παρουσία τους.

Φωτογραφίες