ΚΩΑΝ: Παρουσίαση της έρευνας του Δρ. Σ. Βαρελά για την τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Κω
Τουρισμός
08/07/2024

Παρουσία εκπροσώπων του τουρισμού, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση  έρευνας με τίτλο " Σχεδιασμός , Υλοποίηση, και παρακολούθηση της τουριστικής προβολής  και ανάπτυξης Δήμου Κω"  με πρωτοβουλία του Αναπτυξιακού  Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΚΩ.Α.Ν.) τη Δευτέρα 08 Ιουλίου στις 18:00μ.μ. , στο Λαογραφικό Μουσείο Κω ( ΧΑΝΙ ) .

Η έρευνα διεξήχθη από τον ∆ρ. Σωτήριο Βαρελά, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στο πλαίσιο του έργου "Σχεδιασμός, Υλοποίηση και Παρακολούθηση της Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου της Κω", παρουσιάζοντας και αναλύοντας τις αγορές , το κοινό και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Η σύνταξη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου μάρκετινγκ για το Δήμο Κω θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας μέσω επιστημονικής προσέγγισης με σκοπό την βέλτιστη προβολή και αναβάθμισή του και αποτελεί παράλληλα ένα χρήσιμο εργαλείο, για όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό, βοηθώντας στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας.

 

 

 

 

 

     

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ