Ντ.Σβύνου: ''Η επανεκλογή μου στην προεδρία του ΙΤΕΠ είναι μια επιβράβευση των προσπαθειών μου που προκαλεί ευθύνη για τη συνέχεια''
Τουρισμός
17/03/2022

Ιδιαίτερα ευτυχής κι ευγνώμων αισθάνεται για την επανεκλογή της στη θέση της προέδρου του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων, η Ντίνα Σβύνου.

Η μάχιμη πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του Kos Tv, επισημαίνει ότι το ΙΤΕΠ, λαμβάνοντας μεγάλη στήριξη κι εμπιστοσύνη από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του, έχει καταφέρει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στα τουριστικά πράγματα της χώρας και μάλιστα σε περιόδους σκληρής δοκιμασίας για τον κλάδο, κυρίως, λόγω της πανδημίας.

Η κ.Σβύνου, ερωτηθείσα για την εικόνα που παρουσιάζει η τουριστική κίνηση στην Κω αυτήν τη χρονική στιγμή, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, επισημαίνει ότι οι κρατήσεις παρουσιάζουν ύφεση παρόλα αυτά δεν έχουν προκύψει ακυρώσεις. Παράλληλα, το κύμα της ακρίβειας προκαλεί μια διστακτικότητα στους επισκέπτες ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης, να κανονίσουν διακοπές.

Η ίδια, σε σχέση με την επανεκλογή της στο τιμόνι του ΙΤΕΠ, υπογραμμίζει ότι αυτό το γεγονός αποτελεί επιβράβευση των ατομικών τις προσπαθειών αλλά κι αυτών των στενών συνεργατών της για το έργο που παράγει το Ινστιτούτο ενώ τη γεμίζει με παραγωγικές ευθύνες για μια ακόμη πιο πετυχημένη πορεία. 

Ρεπορτάζ