Δήμος και φορείς στηρίζουν τα τοπικά προϊόντα της Κωακής γης
Τοπικά
10/06/2021

Με  επιτυχία  και ικανοποιητική συμμετοχή επαγγελματιών, η πρεμιέρα του 1ου Workshop που διοργάνωσε το Γραφείο Τουριστικής προβολής Δήμου Κω στο Λαογραφικό Μουσείο Κω,  με θέμα «Σύνδεση του πρωτογενή τομέα και της μεταποίησης με τις τουριστικές επιχειρήσεις» , το οποίο  θα συνεχιστεί και την  Παρασκευή από τις 17:00 μέχρι τις  21:00.

Στην  έκθεση  συμμετείχαν 22 εκθέτες και απευθυνόταν αποκλειστικά σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο ξενοδοχειακό κλάδο, στην εστίαση και στο Λιανεμπόριο.  Στόχος αυτής της δράσης είναι η προώθηση των τοπικών προϊόντων και η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσα από την ανάπτυξη τοπικών δεσμών, η αλληλοενημέρωση παραγωγών και επιχειρηματιών και η ενδυνάμωση της κουλτούρας στήριξης της τοπικής αγοράς και οικονομίας.

Οι συμμετέχοντες – παραγωγοί προέβαλλαν τα προϊόντα τους σε μια ανοικτή έκθεση,  στους  επισκέπτες ιδιοκτήτες, διευθυντές ή στελέχη ξενοδοχείων, εστιατορίων, σούπερ μάρκετ, καφέ, εμπορικών και τουριστικών καταστημάτων. H εκδήλωση απευθύνεται μόνο σε παραγωγούς και επαγγελματίες του τουρισμού και δεν είναι ανοικτή για το κοινό.

Στο χώρο λήφθηκαν  όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και  τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (χρήση αντισηπτικών, μάσκες,θερμομέτρηση κατά την είσοδο, κοινωνικές αποστάσεις, τήρηση των αποστάσεων και καθήμενους σε κάθε infodesk, κάθε εκθέτη).

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ