Live: Η συνέντευξη τύπου Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά για θέματα Επικαιρότητας
Τοπικά
20/09/2024

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά  ΜΜΕ παραχώρησε  ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς για θέματα Επικαιρότητας, αναφορικά με την Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης της Κω, παρουσία των αντιδημάρχων, Γεωργίας Κασσιώτη, Αλέξανδρου Χρυσόπουλου και Κώστα Χόνδρου.

Η έγκριση της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της πόλεως Κω, έχει προϋπολογισμό συνολικής δημόσιας δαπάνης 9.600.000,00 ευρώ. Μια στρατηγική που αναβαθμίζει λειτουργικά και αισθητικά την πόλη δίνοντας έμφαση στην προσβασιμότητα, την κλιματική ουδετερότητα, αλλά και στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών και της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Ο κ.Νικηταρας επισήμανε πως οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι.  Η  περιφέρεια διαχειρίζεται τα Ευρωπαϊκά κονδύλια και ο δήμος της Κω υπέβαλε την ολοκληρωμένη μελέτη.

Σημείωσε  πως η δημοτική αρχή ακολουθεί  το δρόμο της συνεργασίας με σεμνότητα  και δεν διαχωρίζει  αλλά παλεύει για το δημόσιο συμφέρον του τόπου.

Το συγκεκριμένο  πρόγραμμα, ενδυναμώνει  περιοχές και λειτουργεί θετικά προς την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, σημείωσε ο δήμαρχος Κω και τόνισε πως για τη δημοτική αρχή, σημείο αναφοράς είναι οι άνθρωποι που ζουν και δραστηριοποιούνται στην Κω.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ