Στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική για άλλη μια φορά το κρασοτύρι της Κω
Τοπικά
26/03/2021

Στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική» της ΕΡΤ2 συμμετέχει ο τυροκόμος Παναγιώτης Γιάννου με το παραδοσιακό κρασοτύρι σε μια  μοναδική συνταγή . Η συγκεκριμένη συνταγή θα προβληθεί την Κυριακή στη 13:15 στην ΕΡΤ2. 

Ο  σεφ  Μανώλης Παπουτσάκης, καταξιωμένος  στο είδος του  μαγειρεύει με εκλεκτά προϊόντα ΠΟΠ και μας προτείνει τρόπους να αξιοποιήσουμε τους γευστικούς θησαυρούς του τόπου μας μέσα από ιδιαίτερες συνταγές προσαρμοσμένες στη σύγχρονη καθημερινότητα , μαζί του θα είναι  ο Παναγιώτης Γιάννου που μιλάει για το ντόπιο κρασοτύρι της Κω.

Βραβείο της επιχείρησης "Γιάννου"

Ρεπορτάζ