Διαδικτυακά και με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων πραγματοποιήθηκε η κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας από την Φιλαρμονική του Δήμου της Κω
Τοπικά
17/02/2021

Σε οικογενειακό κλίμα στην οικία του Αρχιμουσικού Θανάση Πουλιού πραγματοποιήθηκε εφέτος η καθιερωμένη κοπή πίτας της Φιλαρμονικής του Δημου Κω, παρουσία τεσσάρων μόνο μελών της Φιλαρμονικής και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα που προβλέπει ο νόμος για τον περιορισμό της νόσου Covid-19.

Ο μαέστρος Θανάσης Πουλιού μέσα από μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του, προέβη διαδικτυακά σε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και ανακοίνωσε τους στόχους της Φιλαρμονικής για την νέα χρονιά. Η τυχερή της βραδιάς ήταν η Σελίν Γιακαλόγλου στην οποία και έπεσε το φλουρί και της ανακοινώθηκε από τον μαέστρο ότι κέρδισε ένα υπέροχο βιολί προσφορά του μουσικού οίκου ΚΑΡΑΒΕΛΛΑΚΗΣ για τον τυχερό της φετινής βασιλόπιτας. Κλείνοντας ευχήθηκε στα παιδιά να γυρίσουν γρήγορα στα μουσικά τους καθήκοντα και να ζωντανέψουν και παλι με τις μελωδίες τους την αίθουσα της Φιλαρμονικής στο Χάνι.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ