Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής Κω: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Επαρχείο στις 05/02/2021
Τοπικά
03/02/2021

Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Κω

 

Προπονητές από όλα τα αθλήματα οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Επαρχείο Κω σε μια παράλληλη δράση με την αντίστοιχη της Αθήνας [ έξω απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) ], μετά την απόφαση να παραμείνει το λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης την προηγούμενη Παρασκευή, κρατούν κλειδωμένο με lockdown τον αθλητισμό, με εξαίρεση ελάχιστες επαγγελματικές κατηγορίες.

Οι προπονητές του ερασιτεχνικού αθλητισμού θα εκφράσουν την αγωνία τους σε μια συμβολική συγκέντρωση, την προσεχή Παρασκευή . Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Κω καλούνται σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλοι οι προπονητές των αθλητικών σωματείων της Κω και όλων των αθλημάτων έξω από τα Επαρχείο Κω την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι.

Τα προβλήματα της μη άθλησης και της καθιστικής ζωής στην ανατροφή και πορεία των μικρών όσο και των εφήβων αθλητών είναι πολύ σοβαρά τόσο για την σωματική όσο και την ψυχολογική τους κατάσταση και μελλοντική τους πορεία.

Στο κάλεσμα, ζητείται από τους προπονητές να φορούν την εμφάνιση του σωματείου τους και να κρατήσουν στο μέγιστο αποστάσεις ασφαλείας όπως ορίζουν τα μέτρα ενάντια στην μετάδοση του Covid -19.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΙΛΕΡΗ ΜΑΡΟΥΣΑ