Ενημερωτική συνάντηση γονέων και εκπαιδευτικών του 3ου δημοτικού σχολείου Κω, έξω από το Αζίλο
Τοπικά
21/08/2024

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποίησε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Κω,  έξω από το  Αζίλο, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από το κτιριακό πρόβλημα.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων και ο διευθυντής του σχολείου κ. Μαράγκας αναφέρθηκαν στο ιστορικό της μη παραχώρησης του φροντιστηρίου Χατζηνικολάου για την νέα σχολική  χρονιά και  εξέφρασαν την αγωνία για το μέλλον του σχολείου.

Οι γονείς  αναμένουν την πρόταση της δημοτικής αρχής στην προγραμματισμένη συνάντηση με τον δήμαρχο την Παρασκευή 23 Αυγούστου, αφού σε μια πρώτη συζήτηση με την αρμόδια αντιδήμαρχο Παιδείας κ.Κυπραιου, διερευνώνται συγκεκριμένοι χώροι και την Παρασκευή η δημοτική αρχή θα παρουσιάσει στην σχολική κοινότητα και στους γονείς την πρόταση της 

Ο διευθυντής του σχολείου υπογράμμισε ότι μέχρι  στιγμής έχουν γίνει δύο δικαιολογημένες μεταγραφές  σε άλλα σχολεία της πόλεως και επισήμανε πως δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές μετεγγραφές , παρά μόνο σε περίπτωση αλλαγής κατοικίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του ΔΣ του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κω Νισύρου για να συμπαρασταθούν στους γονείς και να υπενθυμίσουν πως θα είναι δίπλα τους στις δίκαιες διεκδικήσεις τους.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ