Μεγαλειώδης η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Κω- Πλούσιο Φωτορεπορτάζ και Βίντεο
Τοπικά
22/07/2022

Iστορία έγραψε η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιουλίου, στο Νέο στάδιο Ανταγόρας στην Κω, με τον κόσμο να κατακλύζει το γήπεδο.

Ο πιο επιτυχημένος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό επί σκηνής και ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους με τις εξαιρετικές ερμηνείες του, τα εντυπωσιακά σκηνικά και τις δυνατές συγκινήσεις που προσέφερε, με τον κόσμο να σιγοτραγουδά και να χορεύει ασταμάτητα...

Την έναρξη της συναυλίας έκαναν οι kings που ξεσήκωσαν και αυτοί με τις επιτυχίες τους τον κόσμο, ο οποίος απόλαυσε μία μοναδική συναυλία, με ένα εντυπωσιακό stage.

Το σίγουρο είναι ότι η Κως, δεν έχει ξαναδεί τόσο μεγάλη συναυλία, η οποία από ότι φάνηκε, θα μείνει αξέχαστη… για το κέφι, την δυναμική και την άψογη διοργάνωση!

Τα συγχαρητήρια αξίζουν στους εργαζόμενους στην Ελληνική Αστυνομία Κω, στην Δημοτική αστυνομία, στα στελέχη του δημοτικού γηπέδου που φρόντιζαν για την ασφάλη έλευση του κόσμου και στους τοπικούς διοργανωτές, στον Eκφραση 97 για τον συντονισμό της εκδήλωσης!

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ