Ενδιαφέρουσα η ημερίδα τουρισμού στο ξενοδοχείο 'Kos' από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Τοπικά
30/05/2022

Με τη συμμετοχή των φοιτητών του μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και την παρουσία του δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και της Αντιδημαρχου Τουρισμού Σέβης Βλάχου, πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα "Νέες προκλήσεις στον τουρισμό: Η περίπτωση της Κω".

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η Κως είναι "λίγο από όλα",ένα παζλ εικόνων και πως έχει μία ιδιαίτερη δυναμική ως ευλογημένος τόπος που είναι, ενώ παράλληλα αναπτύσσονται και υποστηρίζονται συνέργειες σε επιμέρους τομείς.

Η αντιδήμαρχος τουρισμού Σέβη Βλάχου αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ημερίδα ήρθε να καταδείξει την αναγκαιότητα της ίδρυσης της σχολής στο νησί μας, η οποία προσφέρει εκπαιδευτικό έργο στους φοιτητές αλλά πλέον αρχίζει να αξιοποιεί τα οφέλη και η τοπική κοινωνία.

Το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρίτης π.Ιακείμ Οικονομίκος ο οποίος ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντική η πραγματοποίηση αυτής  της ημερίδας στο νησί μας, για να προβληθεί ο τουρισμός και ιδαίτερα η περίπτωση της Κω.

Ρεπορτάζ