Με ιδιαίτερη επιτυχία το παζάρι μεταχειρισμένων παιδικών ρούχων και αξεσουάρ στην έδρα του συλλόγου «Γονείς στην Κω μοιράζονται»
Τοπικά
28/05/2022

Με ιδιαίτερη επιτυχία το παζάρι μεταχειρισμένων παιδικών ρούχων και αξεσουάρ στην έδρα του συλλόγου «Γονείς στην Κω μοιράζονται» επί της οδού Αμερικής 24. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία  του συλλόγου, που λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία εδώ και 7 χρόνια . Στόχος της εκδήλωσης,  η ανακύκλωση ειδών  παιδικού ρουχισμού, παιχνιδιών και μεταχειρισμένων αντικειμένων, ώστε να ανακουφιστούν οικογένειες της πόλης, σε μια δύσκολη εποχή.

Η κ.Μούρτου πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκε στο μεγάλο μεταλλικό κουτί, που έχει μπει έξω από τις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην οδό Αμερικής 24 όπου φιλοξενείται ο σύλλογος με πρωτοβουλία του δήμου της Κω. Στο συγκεκριμένο μεταλλικό κουτί μπορούν να εναποθέτουν οι πολίτες τα πράγματα που δεν χρειάζονται και επιθυμούν να δοθούν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη. Επίσης  λειτουργεί με επιτυχία η σελίδα του συλλόγου στο facebook  η οποίο αποτελεί το κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των γονέων, αφού εκεί μπορούν να ανεβάσουν μια φωτογραφία  από κάτι που δεν χρειάζονται οι ίδιοι, αλλά που μπορεί να είναι πολύ χρηστικό για κάποιον άλλο.

Στο παζάρι υπήρχε μεγάλη ποικιλία σε μεταχειρισμένα αντικείμενα σε άριστη κατάσταση, όπως ρούχα παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, παραμύθια, για να πουληθούν στην συμβολική τιμή του 1 ευρώ. Τα έσοδα του παζαριού θα δοθούν σε μια οικογένεια που έχει ανάγκη οικονομικής στήριξης.

Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά των εθελοντών, που είχαν αναλάβει την φροντίδα, την καθαριότητα και την τακτοποίηση των ρούχων, μαζί με τα μέλη του συλλόγου που ήταν η ψυχή της διοργάνωσης, αφού με πολύ χαμόγελο και ζεστή καρδιά εξυπηρέτησαν τους προσερχόμενους πολίτες στο παζάρι. 

Το παζάρι θα λειτουργεί και το απόγευμα του Σαββάτου 28/05 από τις 17:00-20:00

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ