Ειδικό χώρο για «Messy Play» διαμόρφωσε ο Σύλλογος Γονέων του δημοτικού παιδικού σταθμού Ζηπαρίου για δημιουργική απασχόληση
Τοπικά
27/05/2022
Το Messy play ήρθε για να μείνει!

Messy play, είναι το νέο παιχνίδι που έχει ξετρελάνει τα παιδιά κάθε ηλικίας, αφού πρόκειται για  ένα σύνολο δραστηριοτήτων, οι οποίες επιτρέπουν στα παιδιά να δημιουργούν έναν ελεγχόμενο χαμό , με δραστηριότητες  που βασίζονται, κυρίως, σε φυσικά υλικά και βρώσιμα χρώματα. Έναν τέτοιο χώρο έφτιαξε ο σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού παιδικού σταθμού Ζηπαρίου με στόχο, τα παιδιά να  έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν πολλαπλές δεξιότητες, με τη βοήθεια των δασκάλων τους. 

Στον χώρο του σχολείου βρέθηκαν σήμερα ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, με την υπεύθυνη των σταθμών Κατερίνα Χατζηθωμά και τα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για να δουν από κοντά τη λειτουργία του νέου χώρου. Ο κ.Χατζηχριστοφής και η κ.Χατζηθωμά, ευχαρίστησαν για την άψογη συνεργασία τα μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων υπογραμμίζοντας την αξία της συνέργειας για το καλό των παιδιών!

Τα μέλη του συλλόγου από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τους γονείς που συνδράμμουν σε κάθε δράση του συλλόγου ώστε να μπορεί να στέκεται αρωγός στο εκπαιδευτικό έργο που διαδραματίζεται με μεγάλη επιτυχία στον παιδικό Ζηπαρίου, υπό τη διεύθυνση της κ.Ελένης Διακοπαναγιώτη!

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ