Μια οικογένεια ρομά έχει εγκατασταθεί στο οικόπεδο απέναντι από το 4ο δημοτικό σχολείο
Τοπικά
04/05/2022

Μία οικογένεια ρομά έχει εγκατασταθεί στο οικόπεδο απέναντι από τη μία εκ των κεντρικών εισόδων του σχολείου επί της οδού Θεοφράστου, δημιουργώντας μια δυσάρεστη εικόνα για τους μαθητές αλλά και τους περαστικούς.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι παραβίασαν το χώρο του σχολείου , χρησιμοποίησαν το λάστιχο και τη βρύση της αυλής για να πλύνουν τα ρούχα τους, αφήνοντας την μάλιστα ανοιχτή με αποτέλεσμα να χαθεί τεράστια ποσότητα νερού.

Ο κ.Χασαπλαδάκης θεωρεί πως οι άνθρωποι καλό θα ήταν να μεταφερθούν στον καταυλισμό του Αγίου Βασιλείου πρώτα από όλα για τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης τους, ενώ παράλληλα αναφέρει πως στο σχολείο φοιτούν κανονικά παιδιά ρομά  εδώ και πολλά χρόνια και τονίζει πως η συνεργασία τους είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο και τα παιδιά ανταποκρίνονται πολύ καλά, όσον αφορά τη μάθηση και τη συμπεριφορά τους. Μία ειδική ομάδα συμπολιτών μας δηλαδή, μπορεί με ένα συγκεκριμένο τρόπο να δρομολογήσει διαφορετικά τη ζωή της σε σχέση με την κοινωνία για να μη δημιουργούνται προβλήματα πουθενά.

Λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ που ακολουθεί. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ