Θερμές ευχές στον νέο Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ από το βουλευτή, Μ.Κόνσολα και εκπροσώπους των τοπικών αρχών
Τοπικά
18/03/2022

Αρκετοί ήταν επίσημοι προσκεκλημένοι που παρευρέθηκαν στη σημερινή τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης της Ταξιαρχίας της 80 ΑΔΤΕ, μεταξύ των οποίων, ο βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ, Μάνος Κόνσολας αλλά και ο Έπαρχος Κω-Νισύρου, Γιάννης Καμπανής ενώ από μέρους της Δημοτικής Αρχής το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Αβρίθης και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, Διονυσία Τελλή.

Παρόντες, επίσης, ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου & Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ο Ιμάμης, Ιρφάν Τράμπα, ο Αντιπερειφερειάρχης Ν.Αιγαίου, Γιώργος Χαλκιδιός, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Γιάννης Κρητικός και Ευριδίκη Νάκη, ο πρόεδρος Κοινότητας Ασφενδιού, Μιχάλης Γιωργαλλής, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιών Πολεμιστών Κω, Ματθαίος Καζαμίας και ο κοινοτικός σύμβουλος, Σεβαστιανός Παρβέρης. 

Ο κ.Κόνσολας στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα του Kos Tv, επεσήμανε ότι σε μια ευαίσθητη χρονική στιγμή για τη χώρα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, αναδεικνύονται οι αξίες του Ελληνισμού σε μια γεωπολιτικά κρίσιμη περιοχή. Αφού ευχήθηκε καλή συνέχεια στον απερχόμενο Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ υποστράτηγο, Θεοδόση Τριαντάφυλλο, ο κ.Κόνσολας συνεχάρη το νέο Διοικητή, Σπυρίδωνα Κογιάννη για την ανάληψη των καθηκόντων του, εκφράζοντας, με αφορμή τη σημερινή ορκομοσία, την επιθυμία η θάλασσα του Αιγαίου να είναι πάντοτε μια θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας.

Ο Έπαρχος Κω, υπογράμμισε την κρισιμότητα του Αρχηγείου της 80 ΑΔΤΕ όχι μόνο για την Κω και τα Δωδεκάνησα αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, ευχήθηκε υγεία στον απερχόμενο Διοικητή ο οποίος ενσωματώθηκε γρήγορα στην τοπική μας κοινωνία ενώ συνεχάρη τον Ταξίαρχο Σπυρίδωνα Κογιάνη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του.

Ο Αντιδήμαρχος Κω, Παναγιώτης Αβρίθης, εκπροσωπώντας τη Δημοτική Αρχή, επεσήμανε ότι ο αξιόμαχος Ελληνικός Στρατός ως υπερασπιστής των εθνικών συνόρων και συμφερόντων βρίσκεται πάντοτε σε εγρήγορση ενώ αναφερόμενος στην αλλαγή διοίκησης της 80 ΑΔΤΕ έδωσε συγχαρητήρια σε απερχόμενο και νέο Διοικητή.

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, Διονυσία Τελλή, με τη σειρά της αποχαιρέτισε τον υποστράτηγο Θεοδόση Τριαντάφυλλο και καλοσόρισε το νέο Ταξίαρχο της 80 ΑΔΤΕ στον οποίο ευχήθηκε να συνεχίσει το έργο του απερχόμενου Διοικητή έχοντας δύναμη κι υπομονή. 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ