Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ: Ξεκίνησαν τα μαθήματα του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης
Τοπικά
12/11/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η 2η χρονιά λειτουργίας του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης εδώ και λίγες εβδομάδες είναι γεγονός, καθώς τα μαθήματα της φετινής χρονιάς έχουν ξεκινήσει, με βάση το πρόγραμμα που είναι συνημμένο στο παρόν δελτίο τύπου.

Η συμμετοχή μαθητών αναδεικνύει τόσο την σημασία όσο και την αναγκαιότητα των μαθημάτων αλληλεγγύης με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου και την στήριξη των εκπαιδευτικών, στο σημερινό σχολείο που βάζει όλο και περισσότερα εμπόδια στα παιδιά των εργαζομένων και βιοπαλαιστών να μορφωθούν ολόπλευρα και δωρεάν.

Τονίζεται πως οι εγγραφές μαθητών δεν σταματούν. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται καθημερινά για πληροφορίες στη γραμματεία του Εργατικού Κέντρου και στους υπεύθυνους του  ΛΦΑ τηλεφωνικά στα 2242022394, 6970994079 και 6947554752, καθώς και με email στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τέλος, απευθύνουμε κάλεσμα στους εκπαιδευτικούς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να ενισχύσουν  με την συμμετοχή τους το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης, ώστε να μεγαλώσει ο αριθμός των προσφερόμενων μαθημάτων, αλλά και να καλυφθούν οι ανάγκες που προκύπτουν από τα δεδομένα που δημιουργούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Η Διοίκηση,

5/11/2021