Με αγάπη και μεράκι για την Κωακή γη, ο συμπατριώτης μας Βαγγέλης Τζόγιας ασχολείται με τη γη και παράγει σταφύλια, ελιές και σύκα. Αυτή την περίοδο ασχολείται με τον όψιμο τρύγο παράγει κόκκινο γλυκό κρασί με πατροπαράδοτη συνταγή και συσκευάζει ελιές χαμάδες και τσακιστές δικής του παραγωγής που είναι περιζήτητες.
Η κάμερα του kostv βρέθηκε στο κτήμα του και είδαμε από κοντά τον τρύγο και το καζάνι με αρώματα και γεύσεις του πατροπαράδοτου κόκκινου κρασιού της Κω.
Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ