Με πολύ κόσμο, η καθιερωμένη Γιορτή Μελιού στην Αντιμάχεια
Πολιτισμός
30/08/2024

Πλημμύρισε με κόσμο η Αντιμάχεια στη φετινή γιορτή του μελιού, την Παρασκευή  30 Αυγούστου, την οποία διοργάνωσαν με επιτυχία ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού "Η Πρόοδος", το τμήμα πολιτισμού του Δήμου της Κω, η τοπική Κοινότητα και η Περιφέρεια Ν.Αιγαιου.

Πλήθος συμπολιτών μας  συγκεντρώθηκε στο παραδοσιακό Σπίτι Αντιμάχειας για να διασκεδάσουν με  το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και την Καίτη  Κουλλια.

Ο κόσμος σερβιρίστηκε λουκουμάδες και κρέπες με μέλι, γιαούρτι με μέλι και καρύδια, μαεριά και λοιπές λιχουδιές ενώ είχε την ευκαιρία να αγοράσει ντόπιο παραδοσιακό μέλι. Στην εκδήλωση  συμμετείχε τι ΑΣ Αντίμαχος με τα παραδοσιακά σουβλάκια και το Λύκειο Αντιμάχειας με hit dog.

Η πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου "Η Πρόοδος", φρόντισαν για την παραμικρή λεπτομέρεια για να είναι μια άψογη σε διοργάνωση εκδήλωση.

Την έναρξη της γιορτής του μελιού στην Αντιμάχεια σήμανε η πρόεδρος του Μορφωτικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου ''Η Πρόοδος'', Ιφιγένεια Αλαβέρα, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν η έπαρχος Κω Νισύρου Ντίνας Σβυνου, ο δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς και ο πρόεδρος της κοινότητας Νίκος Φραζης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω για να παρέχουν βοήθεια, εφόσον απαιτηθεί.

Αξίζει  να σημειωθεί  ότι το χορό έσυραν τα χορευτικά τμήματα του πολιτιστικού συλλόγου "Η Πρόοδος" και ακολούθησε πολύς κόσμος που χόρεψε με τη ψυχή του..

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ