Το αδιαχώρητο στην Μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο: «Όταν χαράζει στο Αιγαίο, είναι όμορφα σου λέω…» από το Λύκειο Ελληνίδων Κω
Πολιτισμός
07/07/2024

Μια μουσικοχορευτική παράσταση με ιδιαίτερο χρώμα, υπέροχα μουσικά ακούσματα και χορούς, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, το Λύκειο Ελληνίδων Κω στον αύλειο χώρο του 7ου δημοτικού σχολείου Κω , με όλα τα τμήματα του Λυκείου να χορεύουν   σε ένα ιδιαίτερο μουσικοχορευτικό ταξίδι  αφιερωμένο στο Αιγαίο υπό την καθοδήγηση της χορό Διδασκάλου Αρετής Φράγκου.

Την εκδήλωση " άνοιξε" και χαιρέτισε η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Κω κ.Τέτη Φάκκου.

Συνεπιβάτες σ'αυτό το ταξίδι ο κόσμος… που  σιγοτραγουδουσε και απολάμβανε μια ιδιαίτερη και εντυπωσιακή παράσταση που παρουσίαζε μέσω αφήγησης των εθίμων ανά νησί,  το μέλος του Λυκείου Ελληνίδων Κω  κ. Κατερίνα Μπαλλαλη.

Στην ορχήστρα ήταν οι μουσικοί: Μάμμης Μανώλης, Σταμάτης Σακέλης και Βασίλης Κατσαφάρος.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Ναβροζίδης, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κω Διονυσία Τελλή Τσιμισίρη, οι αντιδήμαρχοι κ.Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη και η κ. Σταματία Κανταρζή ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Σέβη Βλάχου κ.Ειρήνη Χατζηχριστοφή , ο κοινοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Δημόπουλος, πρόεδροι συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ