Σε δύο σημαντικές πολιτικές συναντήσεις συμμετείχε ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης
Πολιτική
25/09/2024

Σε δύο σημαντικές πολιτικές συναντήσεις συμμετείχε ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης.

Η πρώτη  με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Αθανάσιο Κοντογεώργη, στην οποία συμμετείχαν,  όλοι οι βουλευτές Δωδεκανήσου της Ν.Δ  και που τέθηκαν εμφατικά τα αναπτυξιακά θέματα του νομού αλλά και προβλήματα της καθημερινότητας.

Οι θέσεις που ανέπτυξε ο Βασίλης Α. Υψηλάντης κάλυψαν όλα τα αιτήματα της Δωδεκανησιακής κοινωνίας και τα προβλήματα που ταλανίζουν τα νησιά μας.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης δήλωσε ικανοποιημένος για την πρωτοβουλία, για τη συνοχή που υπάρχει στη διεκδίκηση θέσεων και την ελπίδα ότι σε πολλά από αυτά μπορούμε να έχουμε άμεσες, απτές λύσεις.

Η δεύτερη έγινε, στα πλαίσια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ, με την Υπουργό Εργασίας κ. Νίκη Κεραμέως, τον υφυπουργό κ. Κώστα Καραγκούνη και τον Παναγιώτη Τσακόγλου, τον διοικητή του e-ΕΦΚΑ κ. Αλέξανδρος Βαρβέρης και της ΔΥΠΑ Δρ. Σπύρο Πρωτοψάλτη. Αντικείμενο της συνάντησης οι πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης σε εργασιακά και  συνταξιοδοτικά θέματα.

Κατά τη συζήτηση ο Βασίλης Α. Υψηλάντης έθεσε το ζήτημα της επιμήκυνσης των μηνών κάλυψης της ανεργίας των εποχικώς εργαζομένων, συνταξιοδοτικά προβλήματα και των προβλημάτων  που εστιάζονται σε μικρές τουριστικές επιχειρήσεις από τη χρήση της ψηφιακής κάρτας.