Η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Διονυσία Τελλή απαντά στις δηλώσεις της Ιωάννας Ρούφα στο kostv για τη λειτουργία της επιχείρησης
Πολιτική
15/12/2020

Η κ.Τελλή κατηγόρησε την κ.Ρούφα για  πολιτική αλητεία κι επισημαίνει πως  η μείωση των εσόδων της ΚΕΚΠΑΥΑΣ έφτασε το 80 %  λόγω της πανδημίας, όπως έγινε σε όλες τις επιχειρήσεις , ενώ τόνισε  πως αν η χρονιά εξελισσόταν καλά, αυτή τη στιγμή στο ταμείο θα υπήρχαν έσοδα 1 εκατ. ευρώ.

Σε ότι αφορά στα έσοδα της επιχείρησης λόγω πανδημίας: 

Toν Ιούλιο του  2019 : 206 χιλ

Τον Ιούλιο του 2020: 40 χιλ.

Τον Αύγουστο του 2019: 239 χιλ.

Τον Aυγουστο του 2020 : 67 χιλ.  

Επίσης αναφέρθηκε στην πολιτική απόφαση του δήμου , να βρίσκεται  δίπλα στους πολίτες και τους επιχειρηματίες διευρύνοντας το ωράριο λειτουργίας των αστικών λεωφορείων κατά την καλοκαιρινή περίοδο , όπως επίσης δεν μείωσε τα δρομολόγια της ΚΕΑΣ εν τω μέσω πανδημίας στηρίζοντας  τους πολίτες και τις ευπαθείς ομάδες του τόπου μας. Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα πληρωμής των εργαζομένων, πως  δεν πληρώνονται μόνο με χρηματοδοτούμενα προγράμματα .

Στο ζήτημα που έθεσε η κ.Ρούφα "ότι ο δήμος δεν γνωρίζει που είναι τα τρένα" η κ. Τελλή απάντησε πως το ζήτημα είναι θέμα του δήμου και εν καιρώ θα απαντήσει ο δήμαρχος. 

Ρεπορτάζ