Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η Γ’ Τριμηνιαία Έκθεση εσόδων – εξόδων Δήμου Κω οικον. έτους 2020
Πολιτική
04/12/2020

Την έγκριση της Γ’ Τριμηνιαίας Έκθεσης εσόδων – εξόδων Δήμου Κω οικον. έτους 2020 εισηγήθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Αλ. Χρυσόπουλος.

Η Ιωάννα Ρούφα Επικεφαλής της παράταξης «Όραμα και Δράση» επισήμανε πως ο κύριος αιμοδότης του Δήμου παραμένει ο δημότης  και τόνισε πως εν μέσω Πανδημίας η είσπραξη των τελών άγγιξε το 87% .  Η Κική Μακρή από τη Λαϊκή Συσπείρωση,  στην εισήγηση της αναφέρθηκε  στη δυσκολία  είσπραξης τελών και φόρων λόγων των συνθηκών , ενώ ο επικεφαλής της  «Δύναμης Αλλαγής» Γιώργος Κυρίτσης,  κατήγγειλε  ότι  ζητήθηκε από δημότες  της πλατείας –κάτω από δημαρχείο- να πληρώσουν ακόμα και  τις μελέτες για τις παρεμβάσεις που έχουν προγραμματιστεί.

Ο δήμαρχος Κω Θ.Νικηταράς, απάντησε στον κ.Κυρίτση πως ψεύδεται , ενώ έδειξε στο σώμα τα στοιχεία και τη μελέτη του συγκεκριμένου έργου. Επίσης ο δήμαρχος Κω, τόνισε πως σε ένα χρόνο η εικόνα του νησιού άλλαξε κι η αντιπολίτευση θλίβεται γιατί η δημοτική αρχή δεν έκανε "πάρτυ" με εργολάβους αλλά έκανε έργα και συνεχίζει να κρατά ισχυρά τα ταμεία του δήμου της Κω.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ