Aπό την Κω , ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Υψηλάντης σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας
Πολιτική
09/10/2020

Στην Κω , βρίσκεται ο βουλευτής της ΝΔ  και κοσμήτορας της Βουλής, Βασίλης Υψηλάντης  για μια σειρά επαφών με φορείς και πολίτες του νησιού.  Ο φακός του kos tv συνάντησε τον κ. Υψηλάντη ο οποίος τοποθετήθηκε για ζητήματα της τρέχουσας  επικαιρότητας.

Αναφέρθηκε στην νέα ανανέωση της θέσεως του ως κοσμήτορας στον κοινοβούλιο με την ευρεία στήριξη των συναδέλφων του, στην επίλυση πολλών προβλημάτων που αφορούν στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών . 

Πρώτευσε το θέμα της υγείας στην Κω, τη  λειτουργία μεταπτυχιακού τμήματος σε πανεπιστημιακό επίπεδο το οποίο πρέπει να μεθοδευτεί σε συλλογικό επίπεδο. Στηρίζει απόλυτα την πρόταση του δημάρχου Κω για νέο νοσοκομείο αναφέροντας πως θα υπάρξουν συμπολίτες μας που θα συμβάλλουν προς αυτή τη κατεύθυνση.

Έθιξε την οδική ασφάλεια ως ένα θέμα που πρέπει να στηριχθεί ενώ στο ζήτημα της οικονομικής στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τις περιφέρειες είναι πολύ σημαντική και συνεχάρη τον περιφερειάρχη για την πρωτοβουλία του να στηρίξει  τις επιχειρήσεις . Έθεσε μάλιστα το θέμα διεύρυνσης του μέτρου αυτού ως ένα θέμα που κυριαρχεί στην ατζέντα του βουλευτού.

Για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης τόνισε πως τιμωρήθηκαν και μπήκαν πλέον στο περιθώριο σημειώνοντας πως αυτό το αποφάσισε από πριν ο λαός της χώρας μας  στις εκλογές του 2019.

Αγωνίζομαι και πολεμώ τα άκρα τόνισε ο βουλευτής και ως μέλος της επιτροπής δεοντολογίας , επισήμανε πως μπαίνουν πλέον τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Η ΝΔ ξεκίνησε τις διώξεις της Χρυσής Αυγής ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προβάλλεται και ζητά να αποκαταστήσει η ΝΔ τον νόμο της στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων , όταν οι ίδιοι τον κατήργησαν. Είναι ένα  όψιμο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ο κ. Υψηλάντης και αποδεικνύει πως ως αξιωματική αντιπολίτευση είναι κατώτερη των περιστάσεων με λάθος θέσεις και εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις με λάθος όπλα.

Τέλος επισήμανε πως η ΝΔ θα προωθεί τις αλλαγές και στον τομέα της Δικαιοσύνης και τα νομοθετήματα που θέλει ο λαός.

Ρεπορτάζ