Συγκέντρωση & πορεία του ΣΥΡΙΖΑ Κω με σύνθημα «Μόνη δικαίωση οι ναζί στη φυλακή» με αφορμή τη Δικαστική απόφαση για την Χρυσή Αυγή
Πολιτική
07/10/2020

Συγκέντρωση και πορεία με αφορμή τη σημερινή δικαστική απόφαση για τους κατηγορούμενους και μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Ελευθερίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοίσε ο ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά.

Η καταδίκη των 68 κατηγορουμένων είναι η μόνη δικαίωση τόνισαν σε δηλώσεις τους στα ΜΜΕ ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ, Μανόλης Καβαδάκης  και ο τ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός.   

Ο κ. Καβαδάκης δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ πως η ημέρα της δίκης  είναι ιστορική, καθώς πρόκειται για μια απόφαση, κατά του φασισμού ο οποίος έχει απλώσει τα δίχτυα του στην ελληνική κοινωνία, είναι μια δικαίωση για την μητέρα και την οικογένεια του Παύλου Φύσσα.

Ο κ. Καματερός τόνισε πως το δικαστήριο πρέπει να καταδικάσει την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και επισήμανε πως πρόβλημα είναι διαχρονικό , οφείλουμε  να το καταδικάζουμε και πως πρέπει να αφήσουμε παρακαταθήκη στα παιδιά μας, την αλληλεγγύη, την αγάπη, τη δικαιοσύνη, την ειρήνη και όχι τον φόβο! 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ