Ξεκίνησαν οι καθαρισμοί κι αποψιλώσεις σε όλο το μήκος του Επαρχιακού οδικού δικτύου από συνεργεία του Δήμου
Πολιτική
01/10/2020

Ξεκίνησαν οι καθαρισμοί και οι  αποψιλώσεις σε όλο το μήκος του Επαρχιακού οδικού δικτύου από συνεργεία του Δήμου Κω.  Για πρώτη φορά ο Δήμος Κω παρεμβαίνει σε χώρο που δεν είναι ευθύνη του τονίζει ο δήμαρχος Κω Θ.Νικηταράς, όμως γίνεται στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με την Περιφέρεια. 75 εργαζόμενοι και μηχανήματα του Δήμου καθημερινά θα πραγματοποιούν καθαρισμούς στο Επαρχιακό δίκτυο από το ύψος της τράπεζας Πειραιώς έως την Κέφαλο. Ο δήμαρχος μαζί με τους συνεργάτες του τον αντιδήμαρχο Σ.Καμπουράκη και τον συντονιστή του εργοταξίου Νίκο Νασταχανίδη βρέθηκαν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο για τον συντονισμό των εργασιών .

                                                

                                                                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για πρώτη φορά ο Δήμος Κω παρεμβαίνει, οργανωμένα και αποτελεσματικά, στον καθαρισμό της Επαρχιακής Οδού από την πόλη της Κω έως την Κέφαλο, δίνοντας στην πράξη μήνυμα ευθύνης και δράσης για την καλή εμφάνιση του νησιού μας.

75 εργαζόμενοι, σχεδόν το σύνολο του διαθέσιμου δυναμικού της Υπηρεσίας Καθαριότητας και μέρος του εργοταξίου, σήμερα και αύριο, θα ολοκληρώσουν τον καθαρισμό.

Ο Δήμος Κω καλεί τους πολίτες του νησιού μας να επιδείξουν μεγαλύτερη ευθύνη, να μην απορρίπτουν σκουπίδια σε δημόσιο χώρο, δίνοντας το καλό παράδειγμα στους νέους ανθρώπους και στους επισκέπτες μας.

Να προστατεύουν το περιβάλλον, συμβάλλοντας οι ίδιοι, στο βαθμό που είναι για τον καθένα εφικτό, στη βελτίωση της εικόνας και της εμφάνισης του τόπου μας.

Παράλληλα, καλεί τους οδηγούς που κινούνται κατά μήκος και περί το κεντρικό επαρχιακό οδικό δίκτυο να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί προς αποφυγή ατυχημάτων, λόγω της ταυτόχρονης κίνησης των εργαζομένων του Δήμου για τον καθαρισμό του οδικού δικτύου.

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ