Γ. Καρανάσιου : Πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Κω - "Πρέπει να υπάρχει κλιμάκωση του αγώνα και τις προσπάθειας για να έχουμε την υγεία που θέλουμε"
Κως
18/09/2024

Στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv μίλησε η Γαρυφαλλιά Καρανάσιου πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Κω με αφορμή το κάλεσμα όλων των πολιτών του νησιού στην συγκέντρωση σήμερα έξω από το Νοσοκομείο

διεκδικώντας την Στελέχωση Παθολογικής , Παιδιατρικής, Καρδιολογικής Κλινικής με μόνιμους ιατρούς και ενίσχυση όλων των μονών ειδικοτήτων.

Μόνιμες Προσλήψεις σε νοσηλευτικό, παραϊατρικό, διοικητικό, τεχνικό, βοηθητικό προσωπικό.

Στελέχωση όλων των Κέντρων Υγείας του νησιού με Υγειονομικό Προσωπικό.

Γενναία Αύξηση Κρατικής χρηματοδότησης για την Υγεία.

Στελέχωση ΕΚΑΒ Κω.

Η Γαρυφαλλιά Καρανάσιου πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Κω στην συνέντευξη με τον Γιώργο Βενέρη είπε :

“H Υγεία είναι υπόθεση όλων και διεκδικούμε ένα σύστημα υγείας δημόσιο και δωρεάν για όλο τον κόσμο. Με πρωτοβουλία του εργατικού κέντρο στην είσοδο του Νοσοκομείου καθώς και σε όλη την Ελλάδα γίνονται κινητοποιήσεις για να δώσουμε άλλη μια μάχη ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα που διεκδικούμε και να μην απογοητευόμαστε. Ο κόσμος τις τοπικής κοινωνίας έχει απογοητευτεί και δεν συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις λέγοντας «δεν αλλάζει τίποτε» αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να υπάρχει κλιμάκωση του αγώνα και τις προσπάθειας με σκοπό να έχουμε την υγεία που θέλουμε. H κυβέρνηση θέλει να ιδιωτικοποιήσει την υγεία με σκοπό το κέρδος. Στο νησί μας η μόνη επιλογή είναι το νοσοκομείο. Έχουν ακουστεί ότι καλύφθηκαν θέσης ενώ στην ουσία βλέπουμε κόσμος να φεύγει για συνταξιοδότηση και μάλιστα νωρίτερα διότι οι συνθήκες εργασίας είναι πολύ άσχημες αλλά και συνθήκες διαβιώσεις με αυτούς τους μισθούς και τα ωράρια είναι πολύ δύσκολα. Η Κως με όλα αυτά δεν είναι ελκυστική για να έρθει προσωπικό η οποιαδήποτε ειδικότητα.”

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ