Στην Κω βρέθηκαν οι τραγουδοποιοί, αδερφές «Σκιαδαρέσες» και ξεσήκωσαν το κοινό!
Κως
01/06/2024

Δύο νεαρά κορίτσια, που τραγουδάνε, χορεύουν, κάνουν σκετς, γελάνε και αλληλεπιδρούν με έναν φανταστικό τρόπο με το κοινό, βρέθηκαν την Παρασκευή 31 Μαΐου στο Mylos Beach Bar και χάρισαν δύο ώρες γεμάτες μουσική και γέλιο στους θεατές!

Ο λόγος για την Όλγα και τη Νίκη Σκιαδαρέση, κατά κόσμον «Σκιαδαρέσες», οι οποίες είναι δίδυμες και κόρες των γνωστών ηθοποιών Γεράσιμου Σκιαδαρέση και Μπέσυς Μάλφα!

Τα δύο κορίτσια είναι ηθοποιοί και ξεκίνησαν την περίοδο της πανδημίας να γράφουν τραγούδια, με πηγή έμπνευσης την απλή καθημερινότητα. Αυτό που κάνει τα τραγούδια τους να ξεχωρίζουν είναι οι λίγο...«πικάντικοι» στίχοι σε κάποια σημεία, που είναι όμως τόσο περίτεχνα και συνάμα απλά τοποθετημένοι στο νόημα του τραγουδιού, που περιγράφουν με τον πιο κατανοητό τρόπο τα αισθήματα του έρωτα, της χαράς, της λύπης και του θυμού!

Οι «Σκιαδαρέσες» μιλώντας στο Kos tv, δήλωσαν ενθουσιασμένες με το κοινό της Κω με το οποίο είχαν απίστευτη διάδραση, πως είναι η πρώτη φορά που επισκέπτονται το νησί μας και θα ήθελαν να το γυρίσουν απ'άκρη σ'άκρη για να δουν τις ομορφιές του!

Πρόσθεσαν πως θα έχουν ένα γεμάτο καλοκαίρι με περιοδείες σε Ελλάδα και Κύπρο, ξεκινώντας με τη Θεσσαλονίκη στις 12 Ιουνίου και ευχαρίστησαν για άλλη μία φορά το θερμό κοινό της Κω!

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ