Διατροφικές συμβουλές για την αποτοξίνωση του οργανισμού μας μετά το Πάσχα
Κοινωνικά
11/05/2021

Συνηθισμένη η έντονη κρεατοφαγία κάθε χρόνο την Κυριακή του Πασχά αλλά και κατά τη διάρκεια των ημερών που ακολουθούν. Η κατανάλωση κόκκινων λιπαρών κρεάτων, λαχταριστών γλυκών, αναψυκτικών και αλκοόλ έχει την τιμητική της αλλά τελικά οδηγεί στην επιβάρυνση του οργανισμού μας. Η διαιτολόγος-διατροφολόγος του νησιού μας, Κατερίνα Καλέργη, δίνει βασικές διατροφικές συμβουλές για την αποτοξίνωση μας επισημαίνοντας την καταλυτική συμβολή του νερού αλλά και της καθημερινής άσκησης.

Ρεπορτάζ