Συνηθισμένη η έντονη κρεατοφαγία κάθε χρόνο την Κυριακή του Πασχά αλλά και κατά τη διάρκεια των ημερών που ακολουθούν. Η κατανάλωση κόκκινων λιπαρών κρεάτων, λαχταριστών γλυκών, αναψυκτικών και αλκοόλ έχει την τιμητική της αλλά τελικά οδηγεί στην επιβάρυνση του οργανισμού μας. Η διαιτολόγος-διατροφολόγος του νησιού μας, Κατερίνα Καλέργη, δίνει βασικές διατροφικές συμβουλές για την αποτοξίνωση μας επισημαίνοντας την καταλυτική συμβολή του νερού αλλά και της καθημερινής άσκησης.
Διατροφικές συμβουλές για την αποτοξίνωση του οργανισμού μας μετά το Πάσχα
Κοινωνικά
Ροη ειδησεων
Ρεπορτάζ