Άγρια συμπλοκή μεταξύ εστιατόρων στην Κω – Σε ΜΕΘ στη Ρόδο νοσηλεύεται ο ένας εξ’ αυτών
Κοινωνικά
16/07/2024

Ένα θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα εχθές το βράδυ στην περιοχή της οδού Πορφυρίου που είναι γεμάτη τουριστικές επιχειρήσεις και εστιατόρια, με δυο «καταστηματάρχες» να πιάνονται στα χέρια «διεκδικώντας» τους ίδιους πελάτες.

Με τις τακτικές της άγρας πελατών να είναι πεπαλαιωμένες και παράνομες πλέον, δεν είναι λίγες οι φορές που ακόμα παρατηρείται ότι εξακολουθούν να ακολουθούνται σε διάφορους τουριστικούς προορισμούς.

Έτσι και στην Κω εχθές λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στην περιοχή της οδού Πορφυρίου ο υπεύθυνος ενός καταστήματος εστίασης προσπάθησε να «πείσει» διερχόμενους τουρίστες να επισκεφθούν το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του ιδιοκτήτη διπλανής επιχείρησης με τη συμπλοκή να μην αργεί να συμβεί.

Οι δυο άνδρες ήρθαν στα χέρια σε μια πρωτοφανούς αγριότητας συμπλοκή με τον 31χρονο υπεύθυνο αλβανικής καταγωγής του ενός καταστήματος να καταφέρνει άγρια χτυπήματα στον ομοεθνή συνάδελφο του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος υπήρξε αθλητής πολεμικών τεχνών κατά το παρελθόν.

Θλιβερό αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός του ιδιοκτήτη της άλλης επιχείρησης ο οποίος ενώ αρχικά διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κω προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες διότι έφερε τραύματα στο κεφάλι, στη συνέχεια επανεκτιμήθηκε η κατάσταση του και διεκομίσθη στη Ρόδο όπου και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 31χρονος Αλβανός συνελήφθη από την Αστυνομία και τελεί υπό κράτηση, όπως και ακόμη 2 ομοεθνείς του οι οποίοι συμμετείχαν στη συμπλοκή.

realvoice995.gr