Εθιμοτυπική επίσκεψη Αυστραλής Πρέσβεως Alison Duncan, στο Δήμαρχο Κω
Κοινωνικά
09/07/2024

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά πραγματοποίησε η Αυστραλή Πρέσβης στην Ελλάδα και διαπιστευμένη στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, Alison Duncan , παρουσία της αντιδημάρχου τουρισμού κ.Ματίνας Βουκελάτου Χριστοδουλίδη και τους αντιπροέδρου της δημοτικής κοινότητας Κω Κώστα Σουρασή.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και στις σχέσεις μεταξύ της Κω και της Αυστραλίας , αφού πολλοί είναι οι Κώοι που διαμένουν σε μεγάλες πόλεις, όπως στο Σύδνευ, την Μελβούρνη, στο Darwin και στην Αδελαϊδα .

Αξίζει να σημειωθεί πως η  κα Duncan είναι διπλωμάτης καριέρας στο Υπουργείο Εξωτερικών και Εμπορίου (Department of Foreign Affairs and Trade) , ενώ υπήρξε βοηθός Γραμματέας του Τμήματος Προξενικής Επικοινωνίας και Πολιτικής (Consular Communications and Policy Branch) και διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τον Γ.Γ Απόδημου Ελληνισμού Γιάννη Χρυσουλάκη. Η κ. Duncan έχει υπηρετήσει σε αυστραλιανές διπλωματικές αποστολές στην Ινδονησία, τη Νέα Ζηλανδία και τις Νήσους Σολομώντος.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ